• prijedlog 04
  • prijedlog 01
  • prijedlog 03
  • prijedlog 02

SIGMOD Konferencija 2016

SIGMODPODS2016-logoACM SIGMOD/PODS Konferencija održana je od 26. lipnja do 1. srpnja u San Franciscu, SAD. Direktor razvoja i inovacija u Poslovnoj inteligenciji, Marko Štajcer i članica FERARI konzorcija iz IBM Israel Fabiana Fournier, tom prigodom predstavili su Complex Event Processing preko streaming multi- cloud platforme prema FERARI pristupu.
Godišnja SIGMOD/PODS Konferencija je vodeći međunarodni forum za istraživanje novih ideja, mjesto za razmjenjivanje tehnika, alata i iskustva, namijenjen istraživačima baza podataka, praktičarima, programerima i korisnicima. Konferencija uključuje odličan tehnički program s istraživačkim i industrijskim tutorijalima, demonstracijama i radionicama za specifična područja. Na konferenciji su se održale i prezentacije o inovativnom tehnologijama te panel o karijerama na kojem su sudjelovali predstavnicima vodećih tvrtki iz raznih područja. Više informacija saznajte na web stranici SIGMOD.

European Data Forum

edh konfEuropean Data Forum održaan je 29. i 30. lipnja u Eindhovenu, u Nizozemskoj i jedan je od ključnih eventa na Europskoj razini za istraživače i profesionalce iz različitih grana IT industrije, na kojem imaju priliku diskutirati o novim inicijativama i prilikama vezanim uz inovacije na području podataka. Forum je obuhvatio sve aspekte inovacije, od infrastrukture i alata do aplikacija (uključujući, nove proizvode i usluge), kao i njihovog društvenog i ekonomskog utjecaja. Konferencija se sastojala od pažljivo odabranih i različitih prezentacija, u rasponu od najsuvremenijih inovativnih industrijskih primjena Big Data tehnologija  do nadolazećih inovacijskih otkrića. Dražen Oreščanin, predsjednik Uprave Poslovne inteligencije predstavio je FERARI projekt. FERARI projekt (Flexible Event pRocessing for big dAta aRchItectures) je međunarodni istraživački projekt, financiran od strane Europske unije, u koji je Poslovna inteligencija uključena zajedno s nekim od najeminentnijih europskih stručnjaka u ovom području. Cilj ovog istraživačkog projekta je definirati arhitekturu i razviti algoritme za učinkovite, real-time Big Data tehnologije u budućnosti. Za više informacija posjetite službenu web stranicu. 

Želim primati newsletter

Ime i prezime:
Email:

Novosti

Najava: Bird Academy 2016

Najava: Bird Academy 2016
Rok za prijavu na BIRD Academy 2016 je produljen do 22.05.2016! Prijavite se što prije jer predavanja počinju 06.06.2016! Vidite...

Novi PI partner: ServisCo

Novi PI partner: ServisCo
ServisCo novi je partner Poslovne inteligencije za DWH modele za područje Australije, Novog Zelanda i Južne Azije. ServisCo...

Naš pogled na kontroling u časopisu Controlling

Naš pogled na kontroling u časopisu Controlling
Četvrti broj ovogodišnjeg Controlling časopisa donosi reportažu sa 3.ICV Kongresa controllera Srbije sa člankom „Controlling...

 

ferari mini logo


6774 – FAIR

minpo_trans

cisex-member-128x128px_red

SGS_ISO-9001_TCL_HR

ISO 27001 Slika 2

AmCham Member 2015 Logo

Usluge

Poslovna inteligencija je u mogućnosti odgovoriti na rastuće zahtjeve za analitikom velikih podataka (eng. big data analytics). Analitika velikih podatka je koncept podatkovne analize i deriviranja korisnih informacija iz velikih količina podataka koje se ubrzano generiraju u modernom poslovanju.

Više...

Nearshoring usluge

Naša tvrtka pruža usluge nearshoring razvoja za implementaciju DWH/BI/PM sustava za klijente u različitim zemljama EU. Nearshoring usluge radimo u kombinaciji kraćih on-site posjeta s off-site modifikacijama koje radimo preko zaštićene veze.

Više...

Implementacija inteligentnih informacijskih sustava za podršku poslovnom procesu donošenja odluka je naša primarna djelatnost. Prema potrebama i očekivanjima naših klijenata, mi ćemo osigurati ili ključ u ruke rješenja ili raditi zajedno s stručnjacima naših klijenata na implementaciji projekata.

Više...

Kroz edukaciju i trening pomažemo našim klijentima da u potpunosti iskoriste implementirane alate u svakodnevnom poslovanju. Pružamo treninge za određene alate, DWH i BI metodologije i posebno kreirane treninge za potrebe specifičnih projekata.

Više...

Naša metodologija za upravljanje i nadzor projekata karakterizira brzina u kojoj se proizvedu prvi korisni rezultati, efikasnost u implementaciji, fleksibilnost metodologije, učinkovitost upravljanja rizicima, osiguranje kvalitete i optimiranje projektne dokumentacije.

Više...

Strateški konzalting je usluga koju klijentima pružaju naši najiskusniji konzultanti, koji posjeduju veliku stručnost u poznavanju poslovnih procesa u većini industrija te u osmišljavanju i provedbi različitih vrsta poslovnih strategija.

Više...

MDM sustav osigurava cjelovit, jedinstven pogled na temeljne poslovne subjekte, koje nazivamo matičnim podatcima, kao što su kupci, zaposlenici, građani, lokacije i proizvodi. Uspješni MDM projekti omogućuju bolju operativnu učinkovitost, veću lojalnost korisnika i uspješnu usklađenost.

Više...

Tehnologije

In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions