Informatica PowerCenter Advanced Edition

Poslovna inteligencija je regionalni distributer i pružatelj usluga vezanih uz Informatica softver.

Skalabilna platforma za integraciju podataka, Informatica PowerCenter Advanced Edition omogućava vam otkrivanje, pristup i integraciju podataka s bilo kojeg poslovnog sustava, u bilo kojem formatu, i dostavljanje te podataka kroz cijelo poduzeće bilo kojom brzinom.

PowerCenter Advanced Edition je idealna platforma za standardizaciju integracije podataka na razini poduzeća, preko brojnih projekata i odjela.

Ključne značajke uključuju:

      
Dinamičko dijeljenje s pametnim paralelizmom podataka
      Snažna sposobnos analize metapodataka
      Timski razvoj sposobnosti
      Web profiliranje podataka i mogućnosti izvještavanja.

PowerCenter Advanced Edition široko se koristi u cijelom nizu inicijativa za integraciju podataka, kao što su:


Za više informacija posjetite sljedeću poveznicu Informatica PowerCenter Advanced Edition.

Nadređena Kategorija: Technologies

Usluge

Poslovna inteligencija je u mogućnosti odgovoriti na rastuće zahtjeve za analitikom velikih podataka (eng. big data analytics). Analitika velikih podatka je koncept podatkovne analize i deriviranja korisnih informacija iz velikih količina podataka koje se ubrzano generiraju u modernom poslovanju.

Više...

Nearshoring usluge

Naša tvrtka pruža usluge nearshoring razvoja za implementaciju DWH/BI/PM sustava za klijente u različitim zemljama EU. Nearshoring usluge radimo u kombinaciji kraćih on-site posjeta s off-site modifikacijama koje radimo preko zaštićene veze.

Više...

Implementacija inteligentnih informacijskih sustava za podršku poslovnom procesu donošenja odluka je naša primarna djelatnost. Prema potrebama i očekivanjima naših klijenata, mi ćemo osigurati ili ključ u ruke rješenja ili raditi zajedno s stručnjacima naših klijenata na implementaciji projekata.

Više...

Kroz edukaciju i trening pomažemo našim klijentima da u potpunosti iskoriste implementirane alate u svakodnevnom poslovanju. Pružamo treninge za određene alate, DWH i BI metodologije i posebno kreirane treninge za potrebe specifičnih projekata.

Više...

Naša metodologija za upravljanje i nadzor projekata karakterizira brzina u kojoj se proizvedu prvi korisni rezultati, efikasnost u implementaciji, fleksibilnost metodologije, učinkovitost upravljanja rizicima, osiguranje kvalitete i optimiranje projektne dokumentacije.

Više...

Strateški konzalting je usluga koju klijentima pružaju naši najiskusniji konzultanti, koji posjeduju veliku stručnost u poznavanju poslovnih procesa u većini industrija te u osmišljavanju i provedbi različitih vrsta poslovnih strategija.

Više...

MDM sustav osigurava cjelovit, jedinstven pogled na temeljne poslovne subjekte, koje nazivamo matičnim podatcima, kao što su kupci, zaposlenici, građani, lokacije i proizvodi. Uspješni MDM projekti omogućuju bolju operativnu učinkovitost, veću lojalnost korisnika i uspješnu usklađenost.

Više...

Tehnologije

In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions