SAP HANA

SAP HANA je u moderna platforma za posao u stvarnom vremenu (eng. real-time) osmišljena uz potpuno novi pristup. Ova moćna in-memory baza podataka je napredno rješenje koje omogućava donošenje odluka putem pet dimenzija obrade: širina - analiza velikih podataka (eng. big data) iz više izvora, dubina - postavljanje složenih upita nad granuliranim podacima, brzina - dobivanje izrazito brzih interaktivnih odgovora, jednostavnost - bez potrebe za pripremom podataka, u stvarnom vremenu - pokretanje upita nad podacima u stvarnom vremenu.

  • Dobivanje neposrednih odgovora na bilo koju vrstu poslovnog pitanja - čak i nad velikim podacima (eng. big data)
  • Odgovor na složena i interaktivna pitanja drill-down pristupom nad granuliranim podacima
  • Bez čekanja na rezultate: dobivanje odgovora u trenutku i u interaktivnom obliku
  • Uklanjanje zaostajanja (eng. latency) podataka uzrokovanog ETL postupkom
  • Skraćivanje tjedana razvojnog ciklusa uklanjanjem potrebe za predagregacijom kocaka

Više informacija o SAP HANA platformi dostupno je na službenim stranicama SAP HANA tehnologije.

Nadređena Kategorija: Technologies

Usluge

Poslovna inteligencija je u mogućnosti odgovoriti na rastuće zahtjeve za analitikom velikih podataka (eng. big data analytics). Analitika velikih podatka je koncept podatkovne analize i deriviranja korisnih informacija iz velikih količina podataka koje se ubrzano generiraju u modernom poslovanju.

Više...

Nearshoring usluge

Naša tvrtka pruža usluge nearshoring razvoja za implementaciju DWH/BI/PM sustava za klijente u različitim zemljama EU. Nearshoring usluge radimo u kombinaciji kraćih on-site posjeta s off-site modifikacijama koje radimo preko zaštićene veze.

Više...

Implementacija inteligentnih informacijskih sustava za podršku poslovnom procesu donošenja odluka je naša primarna djelatnost. Prema potrebama i očekivanjima naših klijenata, mi ćemo osigurati ili ključ u ruke rješenja ili raditi zajedno s stručnjacima naših klijenata na implementaciji projekata.

Više...

Kroz edukaciju i trening pomažemo našim klijentima da u potpunosti iskoriste implementirane alate u svakodnevnom poslovanju. Pružamo treninge za određene alate, DWH i BI metodologije i posebno kreirane treninge za potrebe specifičnih projekata.

Više...

Naša metodologija za upravljanje i nadzor projekata karakterizira brzina u kojoj se proizvedu prvi korisni rezultati, efikasnost u implementaciji, fleksibilnost metodologije, učinkovitost upravljanja rizicima, osiguranje kvalitete i optimiranje projektne dokumentacije.

Više...

Strateški konzalting je usluga koju klijentima pružaju naši najiskusniji konzultanti, koji posjeduju veliku stručnost u poznavanju poslovnih procesa u većini industrija te u osmišljavanju i provedbi različitih vrsta poslovnih strategija.

Više...

MDM sustav osigurava cjelovit, jedinstven pogled na temeljne poslovne subjekte, koje nazivamo matičnim podatcima, kao što su kupci, zaposlenici, građani, lokacije i proizvodi. Uspješni MDM projekti omogućuju bolju operativnu učinkovitost, veću lojalnost korisnika i uspješnu usklađenost.

Više...

Tehnologije

In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions