Aktualno

Aktualno

Najava: Bird Academy 2016

bird i pi

Rok za prijavu na BIRD Academy 2016 je produljen do 22.05.2016! Prijavite se što prije jer predavanja počinju 06.06.2016!

Vidite se kao konzultant za područje implementacije sustava za podršku poslovnom odlučivanju i sustava velikih podataka? Želite prije stalnog zaposlenja dodatno ojačati svoja znanja i osjetiti što znači raditi na projektu, surađujući s vrhunskim stručnjacima iz tog područja?

Poslovna inteligencija d.o.o. ove godine pokreće novi ciklus programa selekcije, pripreme i zapošljavanja mladih talenata – BIRD Academy 2016.

Ako ste upravo prijavili diplomski ili ste diplomirali u području računarstva, poslovne informatike ili matematike, imate odličnu priliku pridružiti se našoj novoj BIRD Academy generaciji.

Budite jedan od 15 odabranih stažista koji će tijekom dva mjeseca proći poslovnu i specijalističku tehničku edukaciju iz područja podatkovne integracije i upravljanja performansama  uz podršku i nadzor predavača i mentora, direktora konzaltinga i vodećih konzultanata u Poslovnoj inteligenciji, vrhunskih stručnjaka u svojim područjima s dugogodišnjim iskustvom na našim projektima diljem svijeta. S polaznicima BIRD akademije sklapamo Ugovor o radu na određeno vrijeme za vrijeme trajanja BIRD Akademije ili studentski ugovor ukoliko, polaznik još nije diplomirao. Ukoliko polaznik uspješno završi BIRD akademiju nudimo mogućnost zaposlenja te sklapanje pripravničkog ugovora.

Ako ste zainteresirani sudjelovati u programu BIRD Academy 2016, molimo vas da nam pošaljete svoj životopis, motivacijsko pismo i dokaz o prijavi diplomskog rada ili scan diplome i to najkasnije do 22.05.2016. Traženu dokumentaciju molimo slati isključivo na. Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .

Iskoristite mogućnost obogaćivanja do sad stečenih znanja, kroz sustavan program edukacija iz područja metodologija, softvera i industrija kroz koji će vas provesti vodeći stručnjaci.

Uspješno završite BIRD Academy i postanite član tima Poslovne inteligencije!

__________________

Poslovna inteligencija je vodeća tvrtka za implementaciju analitičkih sustava i Big Data rješenja u regiji. Poslujemo kroz urede u Zagrebu, Londonu, Beogradu, Podgorici, Sarajevu i Ljubljani, a radimo na projektima na četiri kontinenta. Također razvijamo vlastite proizvode iz domene poslovne analitike i velikih podataka te sudjelujemo na izazovnim razvojnim i istraživačkim projektima financiranim od strane Europske unije, kroz koje stječemo znanja i gradimo inovativna rješenja iz našeg područja. 

Nadređena Kategorija: News

Novi PI partner: ServisCo

3ServisCo novi je partner Poslovne inteligencije za DWH modele za područje Australije, Novog Zelanda i Južne Azije. ServisCo je tvrtka koja pomaže klijentima da iskoriste maksimalnu vrijednost svojih podataka. ServisCo smatra da pristup točnim, pravovremenim i dobro prikazanim informacijama, čini dobre odluke još boljima, što je vrlo bitno kod gotovo neprestanog protoka podataka iz različitih izvora.

Njihov tim sastoji se od pojedinaca koji imaju veliko iskustvo u području data managementa, kao i iskustvo u pružanju usluga u financijskom sektoru, telekomunikacijama i maloprodajnom sektoru. Iz svojih ureda u Australiji i Singapuru ServiCo posluje diljem Azije i Pacifika a u suradnji sa strateški odabranim partnerima djeluje i globalno.

Nadređena Kategorija: News

Naš pogled na kontroling u časopisu Controlling

mina controllingČetvrti broj ovogodišnjeg Controlling časopisa donosi reportažu sa 3.ICV Kongresa controllera Srbije sa člankom „Controlling kao monitoring“ u kojem je iz ugla Mine Mićanović, direktorice Poslovne inteligencije Beograd predstavljena važnost kontroling procesa za svaku ozbiljnu trvtku koja teži ka ostvarenju definirane strategije.

Controling magazin posvećen je sve brojnijoj controlling publici u Srbiji i izlazi četiri puta godišnje u izdanju Menadžment Centra Beograd donoseći posljednje novosti o kontrolingu i financijama. Četvrti broj, objavljen je u srpnju 2015. godine, u tekstu reportaže sa ovogodišnjeg 3. ICV Kongresa kontrolera na kojem smo bili sponzor, donosi uvid u benefite naših kontroling rješenja koja, kao desna ruka kontrolinga, pružaju neophodnu pomoć poslovanju prilikom oblikovanja budućnosti i održavanja koraka ispred konkurencije. Osim procjene važnosti procesa kontrolinga za rast poslovanja, tekst donosi pogled na širu sliku implementacije rješenja sa ciljem sveobuhvatnog monitoringa svih parametara poslovanja

 Cijeli članak možete pročitati ovdje.

Nadređena Kategorija: News

Oglasi za posao u Podatkovnim integracijama

rukeUkoliko želite raditi u mladom i poticajnom okruženju koje njeguje kulturu razvoja individualnih kompetencija i napredovanja prema ostvarenim rezultatima i biti član tima na najjačim projektima implementacije sustava za podršku poslovnom odlučivanju u Hrvatskoj i inozemstvu, pravi ste kandidat za nas.

Do 1. studenoga, imamo otvorene oglase za dvije pozicije u našem Odjelu podatkovnih integracija. Tražimo Konzultanta i Pripravnika - ETL developer-a. Pogledajte oglase na danim linkovima i ukoliko se pronalazite u opisima, ne propustite priliku prijaviti se. 

Nadređena Kategorija: News

PI je novi član AmCham-a Hrvatska

AmCham Member 2015 LogoPostali smo član Američke gospodarske komore u Hrvatskoj (AmCham). AmCham je nezavisna, neprofitna, nevladina organizacija s više od 160 članova i ovlaštena podružnica Američke gospodarske komore u Washingtonu i mreže AmCham-a u Europi (ACE). Njezini članovi imaju priliku proširiti svoje poslovanje i kontakte s vladama, razmijeniti korisne informacije i koristiti druge usluge iz portfelja AmCham aktivnosti, uključujući:

  • uspostavljanje i održavanje bliskih odnosa između poduzetnika i Vlade Republike Hrvatske i njezinih institucija
  • organiziranje raznih aktivnosti i događanja u sklopu AmCham mreže sa ciljem umrežavanja
  • objavljivanje časopisa koji sadrži niz stručnih članaka s relevantnim informacijama za tvrtke
  • identificiranje prepreka za poslovanje i izradu prijedloga za njihovo rješavanje ili smanjivanje.

Članovi AmCham-a dolaze iz raznih područja poslovne zajednice. To su: američke tvrtke, hrvatske tvrtke, tvrtke iz drugih zemalja i neprofitne organizacije. Vjerujemo da će nam ovo članstvo pomoći učvrstiti i proširiti poslovnu mrežu.

Nadređena Kategorija: News

Stranica 1 od 16

Želim primati newsletter

Ime i prezime:
Email:
slika7

 

ferari mini logo


6774 – FAIR

minpo_trans

cisex-member-128x128px_red

SGS_ISO-9001_TCL_HR

ISO 27001 Slika 2

AmCham Member 2015 Logo

Usluge

Poslovna inteligencija je u mogućnosti odgovoriti na rastuće zahtjeve za analitikom velikih podataka (eng. big data analytics). Analitika velikih podatka je koncept podatkovne analize i deriviranja korisnih informacija iz velikih količina podataka koje se ubrzano generiraju u modernom poslovanju.

Više...

Nearshoring usluge

Naša tvrtka pruža usluge nearshoring razvoja za implementaciju DWH/BI/PM sustava za klijente u različitim zemljama EU. Nearshoring usluge radimo u kombinaciji kraćih on-site posjeta s off-site modifikacijama koje radimo preko zaštićene veze.

Više...

Implementacija inteligentnih informacijskih sustava za podršku poslovnom procesu donošenja odluka je naša primarna djelatnost. Prema potrebama i očekivanjima naših klijenata, mi ćemo osigurati ili ključ u ruke rješenja ili raditi zajedno s stručnjacima naših klijenata na implementaciji projekata.

Više...

Kroz edukaciju i trening pomažemo našim klijentima da u potpunosti iskoriste implementirane alate u svakodnevnom poslovanju. Pružamo treninge za određene alate, DWH i BI metodologije i posebno kreirane treninge za potrebe specifičnih projekata.

Više...

Naša metodologija za upravljanje i nadzor projekata karakterizira brzina u kojoj se proizvedu prvi korisni rezultati, efikasnost u implementaciji, fleksibilnost metodologije, učinkovitost upravljanja rizicima, osiguranje kvalitete i optimiranje projektne dokumentacije.

Više...

Strateški konzalting je usluga koju klijentima pružaju naši najiskusniji konzultanti, koji posjeduju veliku stručnost u poznavanju poslovnih procesa u većini industrija te u osmišljavanju i provedbi različitih vrsta poslovnih strategija.

Više...

MDM sustav osigurava cjelovit, jedinstven pogled na temeljne poslovne subjekte, koje nazivamo matičnim podatcima, kao što su kupci, zaposlenici, građani, lokacije i proizvodi. Uspješni MDM projekti omogućuju bolju operativnu učinkovitost, veću lojalnost korisnika i uspješnu usklađenost.

Više...

Tehnologije

In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions