Analytical Solutions

BI4Leasing rješenje

BI4Leasing je rješenje Poslovne inteligencije za leasing kuće u Adriatic regiji, koje kao primarni informacijski leasing sustav koriste Globus Marine (Gemicro) platformu. Rješenje sadrži analitički model podataka, SQL Server Integration Services procedure za učitavanje podataka u skladište podataka, te set standardnih izvještaja i dashboarda za leasing koji su napravljeni pomoću IBM Cognos BI programskog paketa (verzija 8 ili verzija 10) ili s IBM Cognos Express BI alatom. Cjelokupno rješenje se implementira brzo i efikasno, a moguće ga je jednostavno proširiti s podacima iz drugih sustava, te s BI4Reports rješenjem.

Aplikaciju koriste sljedeći klijenti:

      Hypo Alpe-Adria-Leasing Sarajevo,
      Hypo Leasing Slovenija,
      OTP Leasing Zagreb,
      Unicredit Leasing Zagreb.
 

Opširnije:BI4Leasing rješenje

Nadređena Kategorija: Solutions

BI4Reports rješenje

BI4Reports je rješenje Poslovne inteligencije za definiranje struktura financijskih izvještaja. Pomoću ovog rješenja definira se struktura financijskih izvještaja kojima je osnova kontni plan ali i drugih (npr. statutarnih) izvještaja kojima osnova nije kontni plan a potrebna je fiksna struktura pozicija u izvještaju. Tako kreirane strukture izvještaja mogu se jednostavno kreirati kao gotovi izvještaji na bilo kojoj BI platformi. Prednosti rješenja su brza implementacija, mogućnost nadogradnje sukladno specifičnim potrebama klijenta, te uklapanje u vizualni standard klijenta.

Aplikaciju koriste sljedeći klijenti:

      Basler osiguranje Zagreb,
      Hypo Leasing Slovenija.
 

Opširnije:BI4Reports rješenje

Nadređena Kategorija: Solutions

Želim primati newsletter

Ime i prezime:
Email:
slika19

 

ferari mini logo


6774 – FAIR

minpo_trans

cisex-member-128x128px_red

SGS_ISO-9001_TCL_HR

ISO 27001 Slika 2

AmCham Member 2015 Logo

Usluge

Poslovna inteligencija je u mogućnosti odgovoriti na rastuće zahtjeve za analitikom velikih podataka (eng. big data analytics). Analitika velikih podatka je koncept podatkovne analize i deriviranja korisnih informacija iz velikih količina podataka koje se ubrzano generiraju u modernom poslovanju.

Više...

Nearshoring usluge

Naša tvrtka pruža usluge nearshoring razvoja za implementaciju DWH/BI/PM sustava za klijente u različitim zemljama EU. Nearshoring usluge radimo u kombinaciji kraćih on-site posjeta s off-site modifikacijama koje radimo preko zaštićene veze.

Više...

Implementacija inteligentnih informacijskih sustava za podršku poslovnom procesu donošenja odluka je naša primarna djelatnost. Prema potrebama i očekivanjima naših klijenata, mi ćemo osigurati ili ključ u ruke rješenja ili raditi zajedno s stručnjacima naših klijenata na implementaciji projekata.

Više...

Kroz edukaciju i trening pomažemo našim klijentima da u potpunosti iskoriste implementirane alate u svakodnevnom poslovanju. Pružamo treninge za određene alate, DWH i BI metodologije i posebno kreirane treninge za potrebe specifičnih projekata.

Više...

Naša metodologija za upravljanje i nadzor projekata karakterizira brzina u kojoj se proizvedu prvi korisni rezultati, efikasnost u implementaciji, fleksibilnost metodologije, učinkovitost upravljanja rizicima, osiguranje kvalitete i optimiranje projektne dokumentacije.

Više...

Strateški konzalting je usluga koju klijentima pružaju naši najiskusniji konzultanti, koji posjeduju veliku stručnost u poznavanju poslovnih procesa u većini industrija te u osmišljavanju i provedbi različitih vrsta poslovnih strategija.

Više...

MDM sustav osigurava cjelovit, jedinstven pogled na temeljne poslovne subjekte, koje nazivamo matičnim podatcima, kao što su kupci, zaposlenici, građani, lokacije i proizvodi. Uspješni MDM projekti omogućuju bolju operativnu učinkovitost, veću lojalnost korisnika i uspješnu usklađenost.

Više...

Tehnologije

In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions