Upravljanje metapodacima

Upravljanje metapodacima

InfoLibrarian™

InfoLibrarian™ Corporation je vodeća tvrtka u području rješenja za integraciju i upravljanje metapodacima.

InfoLibrarian™ omogućava tvrtkama lako održavanje metapodataka, upravljanje metapodacima i njihovo publiciranje kako bi bili podrška sustavima za upravljanje matičnim podacima, skladištenje podataka, upravljane podacima, kvalitetu podataka, kao i sustavu poslovne inteligencije te SOA i cloud computing infrastrukturi.

InfoLibrarian™ je lako prilagodljiv softver čije su komponente dostupne kroz InfoLibrarian™ Metadata Management Framework™. Navedeni framework, te portal i repozitorij metapodataka korisnicima omogućavaju fleksibilnost u proširenju i prilagodbama rješenja sukladno potrebama i budućim promjenama.

Ključne značajke

Funkcije naprednog pretraživanja i usporedbe
„Drill-Through-Impact™ analiza
Analiza podrijetla (grafički prikaz na portalu)
Upravljanje semantikom
Upravljanje poslovnim pravilima
Definicije poslovnih pojmova
Modeliranje predmetnih područja i kategorija
Povijesni prikazi
Usporedba kodova i objekata
Upravljanje promjenama
Modeler objekata
Povezivanje dokumenata
Automatsko „multithreaded“ skeniranje metapodataka
SDK adapter
Adapteri su plug-and-play

 

Za više informacija posjetite InfoLibrarian™ website.

Opširnije:InfoLibrarian™

Nadređena Kategorija: Technologies

Usluge

Poslovna inteligencija je u mogućnosti odgovoriti na rastuće zahtjeve za analitikom velikih podataka (eng. big data analytics). Analitika velikih podatka je koncept podatkovne analize i deriviranja korisnih informacija iz velikih količina podataka koje se ubrzano generiraju u modernom poslovanju.

Više...

Nearshoring usluge

Naša tvrtka pruža usluge nearshoring razvoja za implementaciju DWH/BI/PM sustava za klijente u različitim zemljama EU. Nearshoring usluge radimo u kombinaciji kraćih on-site posjeta s off-site modifikacijama koje radimo preko zaštićene veze.

Više...

Implementacija inteligentnih informacijskih sustava za podršku poslovnom procesu donošenja odluka je naša primarna djelatnost. Prema potrebama i očekivanjima naših klijenata, mi ćemo osigurati ili ključ u ruke rješenja ili raditi zajedno s stručnjacima naših klijenata na implementaciji projekata.

Više...

Kroz edukaciju i trening pomažemo našim klijentima da u potpunosti iskoriste implementirane alate u svakodnevnom poslovanju. Pružamo treninge za određene alate, DWH i BI metodologije i posebno kreirane treninge za potrebe specifičnih projekata.

Više...

Naša metodologija za upravljanje i nadzor projekata karakterizira brzina u kojoj se proizvedu prvi korisni rezultati, efikasnost u implementaciji, fleksibilnost metodologije, učinkovitost upravljanja rizicima, osiguranje kvalitete i optimiranje projektne dokumentacije.

Više...

Strateški konzalting je usluga koju klijentima pružaju naši najiskusniji konzultanti, koji posjeduju veliku stručnost u poznavanju poslovnih procesa u većini industrija te u osmišljavanju i provedbi različitih vrsta poslovnih strategija.

Više...

MDM sustav osigurava cjelovit, jedinstven pogled na temeljne poslovne subjekte, koje nazivamo matičnim podatcima, kao što su kupci, zaposlenici, građani, lokacije i proizvodi. Uspješni MDM projekti omogućuju bolju operativnu učinkovitost, veću lojalnost korisnika i uspješnu usklađenost.

Više...

Tehnologije

In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions