BIRD Academy

bird-academyPoslovna inteligencija d.o.o. pokrenula je program selekcije, pripreme i zapošljavanja mladih talenata pod nazivom BIRD Academy. BIRD Academy je za sada pokrenuta u Hrvatskoj sa namerom proširenja na ostale zemlje Adriatic regije u budućnosti. Skraćenica BIRD dolazi od Business Intelligence Research & Development. BIRD Consulting je naziv naše kompanije u Londonu. Poslovna inteligencija je i do sada bila poznata po kontinuiranom ulaganju u znanje svojih zaposlenih. Odlučili smo da pokrenemo ovakvu akademiju kako bismo mlade stručnjake koji završavaju školovanje obogatili praktičnim znanjima, kako bi što pre postali efikasni članovi našeg implementatorskog tima. Kandidati će od početka imati širi pogled na sve što radimo, a njihov razvoj pomno će pratiti njihovi mentori, te će po završetku programa polagati ispit. Najbolji stažisti će dobiti priliku da postanu deo tima Poslovne inteligencije. Ukoliko se neko od polaznika ne uklopi u našu organizaciju i ne zaposli kod nas, uvek mu ostaje vrednost i znanje od ove, za polaznike, besplatne edukacije.

Prva generacija BIRD Academy polaznika počela je 04.03.2013. godine
Nadređena kategorija: About us

Želim da primam newsletter

Ime i prezime:
Email:

 

ferari mini logo


6774 – FAIR

minpo_trans

cisex-member-128x128px_red

SGS_ISO-9001_TCL_HR

ISO 27001 Slika 2

AmCham Member 2015 Logo

Usluge

Poslovna inteligencija je u mogućnosti da odgovori na rastuće zahteve za analitikom velikih podataka (eng. Big Data Analytics). Analitika velikih podatka je koncept analize podataka i izvođenja korisnih informacija iz velikih količina podataka koje se ubrzano generišu u modernom poslovanju.

Više...

Nearshoring usluge

Naša firma pruža usluge nearshoring razvoja za implementaciju DWH/BI/PM sistema za klijente u različitim zemljama EU. Nearshoring usluge radimo u kombinaciji kraćih on-site poseta s off-site modifikacijama koje radimo preko zaštićene veze.

Više...

Implementacija  inteligentnih informacionih sistema za podršku poslovnom procesu donošenja odluka je naša primarna delatnost. Prema potrebama i očekivanjima naših klijenata, mi ćemo osigurati ili ključ u ruke rešenja ili ćemo raditi zajedno sa stručnjacima naših klijenata na implementaciji projekata

Više...

Kroz edukaciju i trening pomažemo našim klijentima da u potpunosti iskoriste implementirane alate u svakodnevnom poslovanju. Pružamo treninge za određene alate, DWH i BI metodologije i posebno kreirane treninge za potrebe specifičnih projekata.

Read More...

Našu metodologiju za upravljanje i nadzor projekata karakterizuje brzina u kojoj se proizvedu prvi korisni rezultati, efikasnost u implementaciji, fleksibilnost metodologije, delotvornostt upravljanja rizicima, osiguranje kvaliteta i optimizovanje projektne dokumentacije.

Više...

Strateški konsalting je usluga koju klijentima pružaju naši najiskusniji konsultanti, koji poseduju veliku stručnost u poznavanju poslovnih procesa u većini industrija kao i u osmišljavanju i implementaciji različitih vrsta poslovnih strategija.

Više...

MDM sistem osigurava kompletan, jedinstven pogled na osnovne poslovne subjekte, koje nazivamo matičnim podatcima, kao što su kupci, zaposleni, građani, lokacije i proizvodi. Uspešni MDM projekti omogućavaju bolju operativnu efikasnost, veću lojalnost korisnika i uspešnu usklađenost.

Read More...

Tehnologije

In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions