Udruženje Hrvatskih nezavisnih izvoznika softvera

Udruga Hrvatskih nezavisnih izvoznika softvera

cisex_logo

Poslovna inteligencija je članica Udruženja Hrvatskih nezavisnih izvoznika softvera. Udruženje Hrvatskih nezavisnih izvoznika softvera (Croatian Independent Software Exporters - CISEx) okuplja hrvatske proizvođače softvera koji nastupaju na međunarodnom tržištu. Udruženje je osnovano u januaru 2011. godine. Godinama smo prisutni na inostranim  tržištima i putem Udruženja želimo da podelimo naša iskustva sa svima koji nameravaju da postanu uspešni u izvozu usluga i softvera. Članstvo u Udruženju nam omogućava učestvovanje u razvoju platformi i modela saradnje izvoznika softvera, promociji industrije, razvoju programa saradnje sa raznim organizacijama i institucijama čime doprinosimo sveukupnom razvoju i poboljšanju. Osnovne delatnosti udruženja su razvoj platformi i modela saradnje izvoznika softvera i svih pratećih industrija, promocija industrije i članova udruženja, razvoj programa edukacije za članove, razvoj programa saradnje sa komplementarnim udrženjima, zdrastvenim, državnim i međunarodnim organizacijama, podsticanje programa investicije softverske industrije, učestvovanje u izdavačkim projektima, organizacija stručnih skupova, razvoj programa saradnje sa akademskom zajednicom, razvoj programa zapošljavanja i društveno korisni projekti.


http://www.exportboomers.com/CISEx
Nadređena kategorija: About us

Želim da primam newsletter

Ime i prezime:
Email:

 

ferari mini logo


6774 – FAIR

minpo_trans

cisex-member-128x128px_red

SGS_ISO-9001_TCL_HR

ISO 27001 Slika 2

AmCham Member 2015 Logo

Usluge

Poslovna inteligencija je u mogućnosti da odgovori na rastuće zahteve za analitikom velikih podataka (eng. Big Data Analytics). Analitika velikih podatka je koncept analize podataka i izvođenja korisnih informacija iz velikih količina podataka koje se ubrzano generišu u modernom poslovanju.

Više...

Nearshoring usluge

Naša firma pruža usluge nearshoring razvoja za implementaciju DWH/BI/PM sistema za klijente u različitim zemljama EU. Nearshoring usluge radimo u kombinaciji kraćih on-site poseta s off-site modifikacijama koje radimo preko zaštićene veze.

Više...

Implementacija  inteligentnih informacionih sistema za podršku poslovnom procesu donošenja odluka je naša primarna delatnost. Prema potrebama i očekivanjima naših klijenata, mi ćemo osigurati ili ključ u ruke rešenja ili ćemo raditi zajedno sa stručnjacima naših klijenata na implementaciji projekata

Više...

Kroz edukaciju i trening pomažemo našim klijentima da u potpunosti iskoriste implementirane alate u svakodnevnom poslovanju. Pružamo treninge za određene alate, DWH i BI metodologije i posebno kreirane treninge za potrebe specifičnih projekata.

Read More...

Našu metodologiju za upravljanje i nadzor projekata karakterizuje brzina u kojoj se proizvedu prvi korisni rezultati, efikasnost u implementaciji, fleksibilnost metodologije, delotvornostt upravljanja rizicima, osiguranje kvaliteta i optimizovanje projektne dokumentacije.

Više...

Strateški konsalting je usluga koju klijentima pružaju naši najiskusniji konsultanti, koji poseduju veliku stručnost u poznavanju poslovnih procesa u većini industrija kao i u osmišljavanju i implementaciji različitih vrsta poslovnih strategija.

Više...

MDM sistem osigurava kompletan, jedinstven pogled na osnovne poslovne subjekte, koje nazivamo matičnim podatcima, kao što su kupci, zaposleni, građani, lokacije i proizvodi. Uspešni MDM projekti omogućavaju bolju operativnu efikasnost, veću lojalnost korisnika i uspešnu usklađenost.

Read More...

Tehnologije

In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions