Društvena saradnja

Poslovna inteligencija kroz svoj svakodnevni rad učestvuje u aktivnostima koje nisu isključivo poslovne prirode, već doprinose razvoju šire društvene zajednice. Ne brinemo samo o svojim rezultatima, već svojim aktivnostima nastojimo da otvorimo i nove mogućnosti za razvoj i napredak. Bogatu i raznovrsnu saradnju ostvarujemo sa stručnom i širom društvenom zajednicom, drugim firmama i organizacijama. Društvenu odgovornost iskazujemo kroz nekoliko segmenata delovanja - brigom za zaposlene i ulaganjem u njihovo osposobljavanje i razvoj, transparentnim poslovanjem, pružanjem podrške zajednici u kojoj poslujemo putem donacija i sponzorstava, saradnjom sa akademskim i neakademskim organizacijama, članstvom i učestvovanjem u radu stručnih udruženja.

IMEF

Poslovna inteligencija je prijateljska firma Udruženja studenata informatičkog menadžmenta Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Splitu. Udruženje je osnovano u cilju probijanja i razvoja informatičkog menadžmenta.

Više...

CISEx

Poslovna inteligencija je članica Udruženja Hrvatskih nezavisnih izvoznika softvera. Udruženje Hrvatskih nezavisnih izvoznika softvera (Croatian Independent Software Exporters - CISEx) okuplja hrvatske proizvođače softvera koji nastupaju na međunarodnom tržištu.

Više...

KK Cedevita

Sponzori smo košarkaškog kluba Cedevita. Sport je jedan od najboljih ambasadora države i društva  u svetu. Sponzorstvom KK Cedevita pomažemo vrednom projektu razvoja košarke u Hrvatskoj i ujedno omogućavamo uživanje u sportskim događajima koji okupljaju najbolje sportiste, trenere, gledaoce i široku sportsku javnost u našoj regiji i Evropi.

Više...

Nadređena kategorija: About us

Želim da primam newsletter

Ime i prezime:
Email:

 

ferari mini logo


6774 – FAIR

minpo_trans

cisex-member-128x128px_red

SGS_ISO-9001_TCL_HR

ISO 27001 Slika 2

AmCham Member 2015 Logo

Usluge

Poslovna inteligencija je u mogućnosti da odgovori na rastuće zahteve za analitikom velikih podataka (eng. Big Data Analytics). Analitika velikih podatka je koncept analize podataka i izvođenja korisnih informacija iz velikih količina podataka koje se ubrzano generišu u modernom poslovanju.

Više...

Nearshoring usluge

Naša firma pruža usluge nearshoring razvoja za implementaciju DWH/BI/PM sistema za klijente u različitim zemljama EU. Nearshoring usluge radimo u kombinaciji kraćih on-site poseta s off-site modifikacijama koje radimo preko zaštićene veze.

Više...

Implementacija  inteligentnih informacionih sistema za podršku poslovnom procesu donošenja odluka je naša primarna delatnost. Prema potrebama i očekivanjima naših klijenata, mi ćemo osigurati ili ključ u ruke rešenja ili ćemo raditi zajedno sa stručnjacima naših klijenata na implementaciji projekata

Više...

Kroz edukaciju i trening pomažemo našim klijentima da u potpunosti iskoriste implementirane alate u svakodnevnom poslovanju. Pružamo treninge za određene alate, DWH i BI metodologije i posebno kreirane treninge za potrebe specifičnih projekata.

Read More...

Našu metodologiju za upravljanje i nadzor projekata karakterizuje brzina u kojoj se proizvedu prvi korisni rezultati, efikasnost u implementaciji, fleksibilnost metodologije, delotvornostt upravljanja rizicima, osiguranje kvaliteta i optimizovanje projektne dokumentacije.

Više...

Strateški konsalting je usluga koju klijentima pružaju naši najiskusniji konsultanti, koji poseduju veliku stručnost u poznavanju poslovnih procesa u većini industrija kao i u osmišljavanju i implementaciji različitih vrsta poslovnih strategija.

Više...

MDM sistem osigurava kompletan, jedinstven pogled na osnovne poslovne subjekte, koje nazivamo matičnim podatcima, kao što su kupci, zaposleni, građani, lokacije i proizvodi. Uspešni MDM projekti omogućavaju bolju operativnu efikasnost, veću lojalnost korisnika i uspešnu usklađenost.

Read More...

Tehnologije

In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions