Korporativne vrednosti

Odgovornost. Fokusirani smo na izvršavanje preuzetih poslova kvalitetno i u ugovorenim rokovima. Naši klijenti, partneri i kolege uvek mogu da se pouzdaju u nas i da budu sigurni da nećemo izneveriti njihova očekivanja. Za preuzete i odrađene poslove preuzimamo uvek punu odgovornost. Posao koji radimo izvršavamo u skladu sa pravilima struke, metodologijama i najboljim praksama najbolje što znamo. Uvek imamo na umu da kvalitet i pravovremenost rezultata koji isporučujemo klijentu zavisi od toga kako je svaki član našeg tima odradio svoj deo posla.

Lojalnost. U svom radu i ponašanju iskazujemo visok stepen lojalnosti prema klijentima, partnerima, kolegama i kompaniji. Prema podacima koje saznamo o klijentu i partneru odnosimo se sa najvišim stepenom poverljivosti. Svojim radom i ponašanjem uvek štitimo interese klijenta, partnera i kompanije.

Iskrenost. U svakoj situaciji uz puno uvažavanje mogućih posledica, realno i iskreno prikazujemo stvari. Iskreno se odnosimo prema sebi, kolegama, kompaniji, klijentima i partnerima.

Kvalitet. Rešenja koja nudimo, preporučujemo i implementiramo našim klijentima su nesporno najkvalitetnija rešenja na tržištu, bazirana na vodećim tehnologijama i metodologijama, našem znanju i iskustvu. Svojim radom i zalaganjem na projektima implementacije obezbeđujemo da će rešenja biti isporučena pravovremeno i u skladu sa našim standardima kvaliteta.

Kompetentnost. Kontinuirano želimo da učimo i profesionalno se razvijamo. Želimo postići izvrsnost u poznavanju procesa, metodologija i tehnologija sa kojima radimo i steći iskustvo u njihovoj uspešnoj implementaciji. Znanje stičemo edukacijom, radom na projektima i prenosom od kolega. Svoje znanje nesebično prenosimo našim kolegama i klijentima.

Kreativnost. U svom poslovanju uvek se trudimo da pronađemo optimalna rešenja za klijentove potrebe. Klijentovim potrebama prilazimo na inovativan i kreativan način. Kroz inovativnost i rešavanje složenih poslovnih izazova postajemo bolji stručnjaci.

Nadređena kategorija: About us

Želim da primam newsletter

Ime i prezime:
Email:
slika28

 

ferari mini logo


6774 – FAIR

minpo_trans

cisex-member-128x128px_red

SGS_ISO-9001_TCL_HR

ISO 27001 Slika 2

AmCham Member 2015 Logo

Usluge

Poslovna inteligencija je u mogućnosti da odgovori na rastuće zahteve za analitikom velikih podataka (eng. Big Data Analytics). Analitika velikih podatka je koncept analize podataka i izvođenja korisnih informacija iz velikih količina podataka koje se ubrzano generišu u modernom poslovanju.

Više...

Nearshoring usluge

Naša firma pruža usluge nearshoring razvoja za implementaciju DWH/BI/PM sistema za klijente u različitim zemljama EU. Nearshoring usluge radimo u kombinaciji kraćih on-site poseta s off-site modifikacijama koje radimo preko zaštićene veze.

Više...

Implementacija  inteligentnih informacionih sistema za podršku poslovnom procesu donošenja odluka je naša primarna delatnost. Prema potrebama i očekivanjima naših klijenata, mi ćemo osigurati ili ključ u ruke rešenja ili ćemo raditi zajedno sa stručnjacima naših klijenata na implementaciji projekata

Više...

Kroz edukaciju i trening pomažemo našim klijentima da u potpunosti iskoriste implementirane alate u svakodnevnom poslovanju. Pružamo treninge za određene alate, DWH i BI metodologije i posebno kreirane treninge za potrebe specifičnih projekata.

Read More...

Našu metodologiju za upravljanje i nadzor projekata karakterizuje brzina u kojoj se proizvedu prvi korisni rezultati, efikasnost u implementaciji, fleksibilnost metodologije, delotvornostt upravljanja rizicima, osiguranje kvaliteta i optimizovanje projektne dokumentacije.

Više...

Strateški konsalting je usluga koju klijentima pružaju naši najiskusniji konsultanti, koji poseduju veliku stručnost u poznavanju poslovnih procesa u većini industrija kao i u osmišljavanju i implementaciji različitih vrsta poslovnih strategija.

Više...

MDM sistem osigurava kompletan, jedinstven pogled na osnovne poslovne subjekte, koje nazivamo matičnim podatcima, kao što su kupci, zaposleni, građani, lokacije i proizvodi. Uspešni MDM projekti omogućavaju bolju operativnu efikasnost, veću lojalnost korisnika i uspešnu usklađenost.

Read More...

Tehnologije

In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions