Partneri

Infa_AuthDist_logo 

Poslovna inteligencija je regionalni distributer za Hrvatsku, Sloveniju, Bosnu i Hercegovinu, Srbiju, Crnu Goru, Kosovo i Makedoniju.

Više...

 IBM_Premier_Business_Partner

Poslovna inteligencija je IBM Premier Business Partner za IBM Cognos liniju proizvoda za Hrvatsku, Sloveniju, Bosnu i Hercegovinu, Srbiju, Crnu Goru, Kosovo i Makedoniju.

Više...

CorPeuM_logo_transparent

Poslovna inteligencija je regionalni CorPeuM distributer i partner za Hrvatsku, Sloveniju, Bosnu i Hercegovinu, Srbiju, Crnu Goru, Kosovo i Makedoniju.

Više...

microsoft

Poslovna inteligencija je Microsoft – Zlatni Partner za Business Intelligence i Data Management rešenja.

Više...

SAP_logo_transparent

Poslovna inteligencija je SAP-ov partner u području rešenja SAP Business Analytics fokusirajući se na Strategy Management i GRC (eng. Governance Risk and Compliance) i za područje In-Memory Computinga koje uključuje SAP-ovu platformu SAP HANA.

Više...

PartnerLogo Tableau trans

Poslovna inteligencija je autorizovani partner za Tableau Software. Tableau proizvodi skupinu proizvoda za interaktivnu vizualizaciju podataka fokusiranu na poslovnu inteligenciju.

Više...

EMC BP blue logo

Poslovna inteligencija je EMC regionalni partner za Big Data rešenja.

Više...

Oracle Gold Partner logo

Poslovna inteligencija je Oracle OPN partner za Adriatic regiju.

Više...

panorama

Poslovna inteligencija je regionalni distributer za Hrvatsku, Sloveniju, Bosnu i Hercegovinu, Srbiju, Crnu Goru, Kosovo i Makedoniju.

Više...

infolib

Poslovna inteligencija je konzultantski partner InfoLibrarian™ korporacije.

Više...

cloudera-logo

Poslovna inteligencija je Cloudera Bronze partner za područje Big Data Managemena.

Više...

Nadređena kategorija: Partners

Želim da primam newsletter

Ime i prezime:
Email:
slika12

 

ferari mini logo


6774 – FAIR

minpo_trans

cisex-member-128x128px_red

SGS_ISO-9001_TCL_HR

ISO 27001 Slika 2

AmCham Member 2015 Logo

Usluge

Poslovna inteligencija je u mogućnosti da odgovori na rastuće zahteve za analitikom velikih podataka (eng. Big Data Analytics). Analitika velikih podatka je koncept analize podataka i izvođenja korisnih informacija iz velikih količina podataka koje se ubrzano generišu u modernom poslovanju.

Više...

Nearshoring usluge

Naša firma pruža usluge nearshoring razvoja za implementaciju DWH/BI/PM sistema za klijente u različitim zemljama EU. Nearshoring usluge radimo u kombinaciji kraćih on-site poseta s off-site modifikacijama koje radimo preko zaštićene veze.

Više...

Implementacija  inteligentnih informacionih sistema za podršku poslovnom procesu donošenja odluka je naša primarna delatnost. Prema potrebama i očekivanjima naših klijenata, mi ćemo osigurati ili ključ u ruke rešenja ili ćemo raditi zajedno sa stručnjacima naših klijenata na implementaciji projekata

Više...

Kroz edukaciju i trening pomažemo našim klijentima da u potpunosti iskoriste implementirane alate u svakodnevnom poslovanju. Pružamo treninge za određene alate, DWH i BI metodologije i posebno kreirane treninge za potrebe specifičnih projekata.

Read More...

Našu metodologiju za upravljanje i nadzor projekata karakterizuje brzina u kojoj se proizvedu prvi korisni rezultati, efikasnost u implementaciji, fleksibilnost metodologije, delotvornostt upravljanja rizicima, osiguranje kvaliteta i optimizovanje projektne dokumentacije.

Više...

Strateški konsalting je usluga koju klijentima pružaju naši najiskusniji konsultanti, koji poseduju veliku stručnost u poznavanju poslovnih procesa u većini industrija kao i u osmišljavanju i implementaciji različitih vrsta poslovnih strategija.

Više...

MDM sistem osigurava kompletan, jedinstven pogled na osnovne poslovne subjekte, koje nazivamo matičnim podatcima, kao što su kupci, zaposleni, građani, lokacije i proizvodi. Uspešni MDM projekti omogućavaju bolju operativnu efikasnost, veću lojalnost korisnika i uspešnu usklađenost.

Read More...

Tehnologije

In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions