IBM® Cognos® Business Intelligence

Poslovna inteligencija je IBM Premier Business Partner za IBM® Cognos® Business Intelligence Platform.
 
IBM® Cognos® BI donosi celu paletu BI sposobnosti na jedinstvenoj servisno orijentisanoj arhitekturi (SOA). Ona se oslanja na podatke iz svih izvora na nivou preduzeća za pružanje mogućnosti i informacija potrebnih za donošenje boljih odluka. Kreirajte, delite i koristite izveštaje, analize, dashboards i scorecards za praćenje poslovanja, analizu trendova i merenje rezultata.

Servisno orijentisana arhitektura olakšava implementaciju i upravljanje:


      Reporting vam daje pristup kompletnom popisu različitih vrsta izveštaja, prilagodljivo je na bilo koji izvor podataka i funkcioniše na osnovu jednog sloja metapodataka za razne pogodnosti kao što su višejezično izveštavanje, ad hoc upiti, planiranje izvršavanja i propagiranje.

     Analysis omogućava pametno istraživanje informacija koje se odnose na sve dimenzije poslovanja, bez obzira gde su podaci sačuvani. Analizirajte i kreirajte izveštavajte na osnovu on-line analitičke obrade (OLAP) i na osnovu dimenzionalnog relacijskog izvora podataka.

     Dashboards komunicira brzo kompleksne informacije. One pretvaraju informacije iz različitih korporativnih sistema i podataka u vizualno bogate prezentacije pomoću mernih instrumenata, karti, tablica i ostalih grafičkih elemenata, pomoću kojih se može prikazati više rezultata zajedno.

     Scorecarding vam pomaže da uskladite vaše timove i taktiku sa strategijom, komunicira dosledno ciljeve i nadzor efikasnosti prema ciljevima.

Za više informacija o platformi posetite sledeći link IBM® Cognos® BI.
Nadređena kategorija: Technologies

Usluge

Poslovna inteligencija je u mogućnosti da odgovori na rastuće zahteve za analitikom velikih podataka (eng. Big Data Analytics). Analitika velikih podatka je koncept analize podataka i izvođenja korisnih informacija iz velikih količina podataka koje se ubrzano generišu u modernom poslovanju.

Više...

Nearshoring usluge

Naša firma pruža usluge nearshoring razvoja za implementaciju DWH/BI/PM sistema za klijente u različitim zemljama EU. Nearshoring usluge radimo u kombinaciji kraćih on-site poseta s off-site modifikacijama koje radimo preko zaštićene veze.

Više...

Implementacija  inteligentnih informacionih sistema za podršku poslovnom procesu donošenja odluka je naša primarna delatnost. Prema potrebama i očekivanjima naših klijenata, mi ćemo osigurati ili ključ u ruke rešenja ili ćemo raditi zajedno sa stručnjacima naših klijenata na implementaciji projekata

Više...

Kroz edukaciju i trening pomažemo našim klijentima da u potpunosti iskoriste implementirane alate u svakodnevnom poslovanju. Pružamo treninge za određene alate, DWH i BI metodologije i posebno kreirane treninge za potrebe specifičnih projekata.

Read More...

Našu metodologiju za upravljanje i nadzor projekata karakterizuje brzina u kojoj se proizvedu prvi korisni rezultati, efikasnost u implementaciji, fleksibilnost metodologije, delotvornostt upravljanja rizicima, osiguranje kvaliteta i optimizovanje projektne dokumentacije.

Više...

Strateški konsalting je usluga koju klijentima pružaju naši najiskusniji konsultanti, koji poseduju veliku stručnost u poznavanju poslovnih procesa u većini industrija kao i u osmišljavanju i implementaciji različitih vrsta poslovnih strategija.

Više...

MDM sistem osigurava kompletan, jedinstven pogled na osnovne poslovne subjekte, koje nazivamo matičnim podatcima, kao što su kupci, zaposleni, građani, lokacije i proizvodi. Uspešni MDM projekti omogućavaju bolju operativnu efikasnost, veću lojalnost korisnika i uspešnu usklađenost.

Read More...

Tehnologije

In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions