Microsoft BizTalk

Poslovna inteligencija je Microsoft Gold Partner za Business Intelligence i Data Management rešenja.

BizTalk Server je Microsoftovo serversko rešenje za integraciju i povezivanje koje omogućava organizacijama da jednostavnije povežu različite sisteme. Sa više od 25 multi-platform adaptera i robusnom infrastrukturom za razmenu poruka, BizTalk Server osigurava povezivost između izvornih sistema unutar i izvan vaše organizacije.

Uz integracijsku funkcionalnost, BizTalk takođe pruža snažnu platformu za razmenu poruka, mogućnost kreiranja pravila, EDI povezivanje, Business Activity Monitoring (BAM), RFID sposobnosti i IBM Host/Mainframe povezivanje. Sve ove opcije omogućuju vam da dobijete više iz investicija koje ste već napravili i da smanjite troškove integrisanja novih tehnologija koje ste nabavili. Budući da BizTalk Server uključuje alate za povezivanje i sopstvenih i standardnih osnovnih sistema i unapred se integriše sa. NET Framework, BizTalk Server postaje središnji deo svake SOA strategije.

Za više informacija o ovome proizvodu posetite sledeći link Microsoft BizTalk.
Nadređena kategorija: Technologies

Usluge

Poslovna inteligencija je u mogućnosti da odgovori na rastuće zahteve za analitikom velikih podataka (eng. Big Data Analytics). Analitika velikih podatka je koncept analize podataka i izvođenja korisnih informacija iz velikih količina podataka koje se ubrzano generišu u modernom poslovanju.

Više...

Nearshoring usluge

Naša firma pruža usluge nearshoring razvoja za implementaciju DWH/BI/PM sistema za klijente u različitim zemljama EU. Nearshoring usluge radimo u kombinaciji kraćih on-site poseta s off-site modifikacijama koje radimo preko zaštićene veze.

Više...

Implementacija  inteligentnih informacionih sistema za podršku poslovnom procesu donošenja odluka je naša primarna delatnost. Prema potrebama i očekivanjima naših klijenata, mi ćemo osigurati ili ključ u ruke rešenja ili ćemo raditi zajedno sa stručnjacima naših klijenata na implementaciji projekata

Više...

Kroz edukaciju i trening pomažemo našim klijentima da u potpunosti iskoriste implementirane alate u svakodnevnom poslovanju. Pružamo treninge za određene alate, DWH i BI metodologije i posebno kreirane treninge za potrebe specifičnih projekata.

Read More...

Našu metodologiju za upravljanje i nadzor projekata karakterizuje brzina u kojoj se proizvedu prvi korisni rezultati, efikasnost u implementaciji, fleksibilnost metodologije, delotvornostt upravljanja rizicima, osiguranje kvaliteta i optimizovanje projektne dokumentacije.

Više...

Strateški konsalting je usluga koju klijentima pružaju naši najiskusniji konsultanti, koji poseduju veliku stručnost u poznavanju poslovnih procesa u većini industrija kao i u osmišljavanju i implementaciji različitih vrsta poslovnih strategija.

Više...

MDM sistem osigurava kompletan, jedinstven pogled na osnovne poslovne subjekte, koje nazivamo matičnim podatcima, kao što su kupci, zaposleni, građani, lokacije i proizvodi. Uspešni MDM projekti omogućavaju bolju operativnu efikasnost, veću lojalnost korisnika i uspešnu usklađenost.

Read More...

Tehnologije

In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions