Microsoft SQL Server

Poslovna inteligencija je Microsoft Gold Partner za Business Intelligence and Data Management rešenja.

Microsoft SQL Server osigurava firmama softversku platformu sa visokim performansama za baze podataka koja je pouzdana, skalabilna i laka za upravljanje. Microsoft SQL Server pomaže firmama da upravljaju bilo kojim podacima, bilo gde i bilo kada, omogućavajući organizacijama da koriste većinu svojih ključnih aplikacija uz istovremeno smanjenje troškova upravljanja podatkovnom infrastrukturom i pružanje uvida i informacija svim korisnicima.

Ova platforma ima sledeće osobine:
     Pouzdanost - omogućuje organizacijama da pokreću ključne aplikacije sa vrlo visokim nivoom sigurnosti, pouzdanosti i skalabilnosti.
      Produktivnost - omogućuje organizacijama da smanje troškove i vreme potrebno za razvoj i upravljanje infrastrukturom podataka.
      Inteligentnost - pruža sveobuhvatnu platformu koja pruža uvid i informacije korisnicima.

Za više informacija o proizvodu posetite Microsoft Sql Server.
Nadređena kategorija: Technologies

Usluge

Poslovna inteligencija je u mogućnosti da odgovori na rastuće zahteve za analitikom velikih podataka (eng. Big Data Analytics). Analitika velikih podatka je koncept analize podataka i izvođenja korisnih informacija iz velikih količina podataka koje se ubrzano generišu u modernom poslovanju.

Više...

Nearshoring usluge

Naša firma pruža usluge nearshoring razvoja za implementaciju DWH/BI/PM sistema za klijente u različitim zemljama EU. Nearshoring usluge radimo u kombinaciji kraćih on-site poseta s off-site modifikacijama koje radimo preko zaštićene veze.

Više...

Implementacija  inteligentnih informacionih sistema za podršku poslovnom procesu donošenja odluka je naša primarna delatnost. Prema potrebama i očekivanjima naših klijenata, mi ćemo osigurati ili ključ u ruke rešenja ili ćemo raditi zajedno sa stručnjacima naših klijenata na implementaciji projekata

Više...

Kroz edukaciju i trening pomažemo našim klijentima da u potpunosti iskoriste implementirane alate u svakodnevnom poslovanju. Pružamo treninge za određene alate, DWH i BI metodologije i posebno kreirane treninge za potrebe specifičnih projekata.

Read More...

Našu metodologiju za upravljanje i nadzor projekata karakterizuje brzina u kojoj se proizvedu prvi korisni rezultati, efikasnost u implementaciji, fleksibilnost metodologije, delotvornostt upravljanja rizicima, osiguranje kvaliteta i optimizovanje projektne dokumentacije.

Više...

Strateški konsalting je usluga koju klijentima pružaju naši najiskusniji konsultanti, koji poseduju veliku stručnost u poznavanju poslovnih procesa u većini industrija kao i u osmišljavanju i implementaciji različitih vrsta poslovnih strategija.

Više...

MDM sistem osigurava kompletan, jedinstven pogled na osnovne poslovne subjekte, koje nazivamo matičnim podatcima, kao što su kupci, zaposleni, građani, lokacije i proizvodi. Uspešni MDM projekti omogućavaju bolju operativnu efikasnost, veću lojalnost korisnika i uspešnu usklađenost.

Read More...

Tehnologije

In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions