Informatica Siperian Multidomain MDM Hub™

Poslovna inteligencija je regionalni distributer i pružalac usluga vezanih za Informatica softver.

Siperian Multidomain MDM Hub™ je potpuno Master Data Management (MDM) rešenje koje konsoliduje različite matične podatke iz distribuiranih sistema i sinhronizuje ove pouzdane podatke sa analitičkim i operativnim sistemima.

Siperian multidomain MDM Hub jedinstveno identifikuje matične podatke i njihove veze pre distribuiranih izvora podataka i pruža jedinstven pogled na informacije o klijentima, proizvodima i organizaciji, dok dinamički usklađuje promene matičnih podataka kroz preduzeće.

Siperian multidomain MDM Hub donosi brz povraćaj ulaganja (ROI) na kritičnim projektima danas i evoluira u potpunu MDM platformu. Arhitektonske prednosti ovog rešenja se takođe prevode u brže dobijanje vrednih informacija.

Za više informacija o ovom proizvodu posetite sledeći link Siperian Multidomain MDM Hub™.
Nadređena kategorija: Technologies

Usluge

Poslovna inteligencija je u mogućnosti da odgovori na rastuće zahteve za analitikom velikih podataka (eng. Big Data Analytics). Analitika velikih podatka je koncept analize podataka i izvođenja korisnih informacija iz velikih količina podataka koje se ubrzano generišu u modernom poslovanju.

Više...

Nearshoring usluge

Naša firma pruža usluge nearshoring razvoja za implementaciju DWH/BI/PM sistema za klijente u različitim zemljama EU. Nearshoring usluge radimo u kombinaciji kraćih on-site poseta s off-site modifikacijama koje radimo preko zaštićene veze.

Više...

Implementacija  inteligentnih informacionih sistema za podršku poslovnom procesu donošenja odluka je naša primarna delatnost. Prema potrebama i očekivanjima naših klijenata, mi ćemo osigurati ili ključ u ruke rešenja ili ćemo raditi zajedno sa stručnjacima naših klijenata na implementaciji projekata

Više...

Kroz edukaciju i trening pomažemo našim klijentima da u potpunosti iskoriste implementirane alate u svakodnevnom poslovanju. Pružamo treninge za određene alate, DWH i BI metodologije i posebno kreirane treninge za potrebe specifičnih projekata.

Read More...

Našu metodologiju za upravljanje i nadzor projekata karakterizuje brzina u kojoj se proizvedu prvi korisni rezultati, efikasnost u implementaciji, fleksibilnost metodologije, delotvornostt upravljanja rizicima, osiguranje kvaliteta i optimizovanje projektne dokumentacije.

Više...

Strateški konsalting je usluga koju klijentima pružaju naši najiskusniji konsultanti, koji poseduju veliku stručnost u poznavanju poslovnih procesa u većini industrija kao i u osmišljavanju i implementaciji različitih vrsta poslovnih strategija.

Više...

MDM sistem osigurava kompletan, jedinstven pogled na osnovne poslovne subjekte, koje nazivamo matičnim podatcima, kao što su kupci, zaposleni, građani, lokacije i proizvodi. Uspešni MDM projekti omogućavaju bolju operativnu efikasnost, veću lojalnost korisnika i uspešnu usklađenost.

Read More...

Tehnologije

In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions