InfoLibrarian™

InfoLibrarian™ Corporation je vodeća kompanija u području rešenja za integraciju i upravljanje metapodacima.

InfoLibrarian™ omogućava kompanijama lako održavanje metapodataka, upravljanje metapodacima i njihovo objavljivanje kako bi bili podrška sistemima za upravljanje matičnim podacima, skladištenje podataka, upravljanje podacima, kvalitet podataka, sistemima poslovne inteligencije, SOA i cloud computing infrastrukturama.

InfoLibrarian™ je lako prilagodljiv softver čije su komponente dostupne kroz InfoLibrarian™ Metadata Management Framework™. Navedeni framework, portal i otvoreni repozitorijum metapodataka korisnicima omogućavaju da zadovolje svoje tekuće potrebe za upravljanjem metapodacima, ali ujedno pruža i fleksibilnost za buduća proširenja rešenja.

Ključne funkcije:

Funkcije naprednog pretraživanja i poređenja
Drill-Through-Impact™ analiza
Analiza povezanosti (grafički prikaz na portalu)
Upravljanje semantikom
Upravljanje poslovnim pravilima
Definicije poslovnih pojmova
Modelovanje predmetnih područja i kategorija
Istorijski pregledi
Poređenje koda i objekata
Upravljanje promenama
Modeler objekata
Povezivanje dokumenata
Automatsko višenitno skeniranje metapodataka
SDK adapter
Adapteri su plug-and-play
Automatsko generisanje grafičkih poslovnih pogleda definisanjem predmetnih područja i poslovnih pojmova od strane administratora.

Za više informacija posetite  InfoLibrarian™ website.

Nadređena kategorija: Technologies

Usluge

Poslovna inteligencija je u mogućnosti da odgovori na rastuće zahteve za analitikom velikih podataka (eng. Big Data Analytics). Analitika velikih podatka je koncept analize podataka i izvođenja korisnih informacija iz velikih količina podataka koje se ubrzano generišu u modernom poslovanju.

Više...

Nearshoring usluge

Naša firma pruža usluge nearshoring razvoja za implementaciju DWH/BI/PM sistema za klijente u različitim zemljama EU. Nearshoring usluge radimo u kombinaciji kraćih on-site poseta s off-site modifikacijama koje radimo preko zaštićene veze.

Više...

Implementacija  inteligentnih informacionih sistema za podršku poslovnom procesu donošenja odluka je naša primarna delatnost. Prema potrebama i očekivanjima naših klijenata, mi ćemo osigurati ili ključ u ruke rešenja ili ćemo raditi zajedno sa stručnjacima naših klijenata na implementaciji projekata

Više...

Kroz edukaciju i trening pomažemo našim klijentima da u potpunosti iskoriste implementirane alate u svakodnevnom poslovanju. Pružamo treninge za određene alate, DWH i BI metodologije i posebno kreirane treninge za potrebe specifičnih projekata.

Read More...

Našu metodologiju za upravljanje i nadzor projekata karakterizuje brzina u kojoj se proizvedu prvi korisni rezultati, efikasnost u implementaciji, fleksibilnost metodologije, delotvornostt upravljanja rizicima, osiguranje kvaliteta i optimizovanje projektne dokumentacije.

Više...

Strateški konsalting je usluga koju klijentima pružaju naši najiskusniji konsultanti, koji poseduju veliku stručnost u poznavanju poslovnih procesa u većini industrija kao i u osmišljavanju i implementaciji različitih vrsta poslovnih strategija.

Više...

MDM sistem osigurava kompletan, jedinstven pogled na osnovne poslovne subjekte, koje nazivamo matičnim podatcima, kao što su kupci, zaposleni, građani, lokacije i proizvodi. Uspešni MDM projekti omogućavaju bolju operativnu efikasnost, veću lojalnost korisnika i uspešnu usklađenost.

Read More...

Tehnologije

In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions