Aktuelne vesti

Naš pogled na kontroling u Controlling magazinu

mina controllingČetvrti broj ovogodišnjeg Controlling magazina donosi reportažu sa 3. ICV Kongresa controllera Srbije sa člankom „Controlling kao monitoring“ u kom je iz ugla Mine Mićanović, direktorke Poslovne inteligencije Beograd predstavljena važnost kontroling procesa za svaku ozbiljnu kompaniju koja teži ka ostvarenju definisane strategije.

Controlling magazin je posvećen sve brojnijoj controlling publici u Srbiji i izlazi četiri puta godišnje u izdanju Menadžment Centra Beograd donoseći poslednje novosti o kontrolingu i finansijama. Četvrti broj, objavljen u julu 2015. godine, u tekstu reportaže sa ovogodišnjeg 3. ICV Kongresa kontrolera na kom smo bili sponzor, donosi uvid u benefite naših kontroling rešenja koja, kao desna ruka kontrolinga, pružaju neophodnu pomoć poslovanju prilikom oblikovanja budućnosti i održavanja koraka ispred konkurencije. Osim procene važnosti procesa kontrolinga za rast poslovanja, tekst donosi pogled na širu sliku implementacije rešenja sa ciljem sveobuhvatnog monitoringa svih parametara poslovanja.

 Ceo članak možete da pročitate ovde.

Nadređena kategorija: News

Želim da primam newsletter

Ime i prezime:
Email:
slika7

 

ferari mini logo


6774 – FAIR

minpo_trans

cisex-member-128x128px_red

SGS_ISO-9001_TCL_HR

ISO 27001 Slika 2

AmCham Member 2015 Logo

Usluge

Poslovna inteligencija je u mogućnosti da odgovori na rastuće zahteve za analitikom velikih podataka (eng. Big Data Analytics). Analitika velikih podatka je koncept analize podataka i izvođenja korisnih informacija iz velikih količina podataka koje se ubrzano generišu u modernom poslovanju.

Više...

Nearshoring usluge

Naša firma pruža usluge nearshoring razvoja za implementaciju DWH/BI/PM sistema za klijente u različitim zemljama EU. Nearshoring usluge radimo u kombinaciji kraćih on-site poseta s off-site modifikacijama koje radimo preko zaštićene veze.

Više...

Implementacija  inteligentnih informacionih sistema za podršku poslovnom procesu donošenja odluka je naša primarna delatnost. Prema potrebama i očekivanjima naših klijenata, mi ćemo osigurati ili ključ u ruke rešenja ili ćemo raditi zajedno sa stručnjacima naših klijenata na implementaciji projekata

Više...

Kroz edukaciju i trening pomažemo našim klijentima da u potpunosti iskoriste implementirane alate u svakodnevnom poslovanju. Pružamo treninge za određene alate, DWH i BI metodologije i posebno kreirane treninge za potrebe specifičnih projekata.

Read More...

Našu metodologiju za upravljanje i nadzor projekata karakterizuje brzina u kojoj se proizvedu prvi korisni rezultati, efikasnost u implementaciji, fleksibilnost metodologije, delotvornostt upravljanja rizicima, osiguranje kvaliteta i optimizovanje projektne dokumentacije.

Više...

Strateški konsalting je usluga koju klijentima pružaju naši najiskusniji konsultanti, koji poseduju veliku stručnost u poznavanju poslovnih procesa u većini industrija kao i u osmišljavanju i implementaciji različitih vrsta poslovnih strategija.

Više...

MDM sistem osigurava kompletan, jedinstven pogled na osnovne poslovne subjekte, koje nazivamo matičnim podatcima, kao što su kupci, zaposleni, građani, lokacije i proizvodi. Uspešni MDM projekti omogućavaju bolju operativnu efikasnost, veću lojalnost korisnika i uspešnu usklađenost.

Read More...

Tehnologije

In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions