Analitička rešenja

Analytical Solutions

BI4Leasing rešenje

BI4Leasing je rešenje Poslovne inteligencije za lizing kuće u Adriatik regiji, koje kao primarni informacioni lizing sistem koriste Globus Marine (Gemicro) platformu. Rešenje sadrži analitički model podataka, SQL Server Integration Services procedure za učitavanje podataka u skladište podataka, te set standardnih izveštaja i dashboarda za lizing koji su napravljeni pomoću IBM Cognos BI programskog paketa (verzija 8 ili verzija 10) ili sa IBM Cognos Express BI alatom. Celokupno rešenje se implementira brzo i efikasno, a moguće ga je proširiti sa podacima iz drugih sistema, te sa BI4Reports rešenjem.


 

Hypo Alpe-Adria-Leasing Sarajevo,
Hypo Leasing Slovenija,
OTP Leasing Zagreb,
Unicredit Leasing Zagreb.

 


Opširnije: BI4Leasing rešenje

Nadređena kategorija: Solutions

BI4Reports rešenje

BI4Reports je rešenje Poslovne inteligencije za definisanje struktura finansijskih izveštaja. Pomoću ovog rešenja definiše se struktura finansijskih izveštaja kojima je osnova kontni plan ali i drugih (npr. statutarnih) izveštaja kojima osnova nije kontni plan a potrebna je fiksna struktura pozicija u izveštaju. Tako kreirane strukture izveštaja mogu se jednostavno kreirati kao gotovi izveštaji na bilo kojoj BI platformi. Prednosti rešenja su brza implementacija, mogućnost nadogradnje u skladu sa specifičnim potrebama klijenta, kao i uklapanje u vizualni standard klijenta.

Aplikaciju koriste sledeći klijenti:

      Basler osiguranje Zagreb,
      Hypo Leasing Slovenija.
 

Opširnije: BI4Reports rešenje

Nadređena kategorija: Solutions

Želim da primam newsletter

Ime i prezime:
Email:
slika19

 

ferari mini logo


6774 – FAIR

minpo_trans

cisex-member-128x128px_red

SGS_ISO-9001_TCL_HR

ISO 27001 Slika 2

AmCham Member 2015 Logo

Usluge

Poslovna inteligencija je u mogućnosti da odgovori na rastuće zahteve za analitikom velikih podataka (eng. Big Data Analytics). Analitika velikih podatka je koncept analize podataka i izvođenja korisnih informacija iz velikih količina podataka koje se ubrzano generišu u modernom poslovanju.

Više...

Nearshoring usluge

Naša firma pruža usluge nearshoring razvoja za implementaciju DWH/BI/PM sistema za klijente u različitim zemljama EU. Nearshoring usluge radimo u kombinaciji kraćih on-site poseta s off-site modifikacijama koje radimo preko zaštićene veze.

Više...

Implementacija  inteligentnih informacionih sistema za podršku poslovnom procesu donošenja odluka je naša primarna delatnost. Prema potrebama i očekivanjima naših klijenata, mi ćemo osigurati ili ključ u ruke rešenja ili ćemo raditi zajedno sa stručnjacima naših klijenata na implementaciji projekata

Više...

Kroz edukaciju i trening pomažemo našim klijentima da u potpunosti iskoriste implementirane alate u svakodnevnom poslovanju. Pružamo treninge za određene alate, DWH i BI metodologije i posebno kreirane treninge za potrebe specifičnih projekata.

Read More...

Našu metodologiju za upravljanje i nadzor projekata karakterizuje brzina u kojoj se proizvedu prvi korisni rezultati, efikasnost u implementaciji, fleksibilnost metodologije, delotvornostt upravljanja rizicima, osiguranje kvaliteta i optimizovanje projektne dokumentacije.

Više...

Strateški konsalting je usluga koju klijentima pružaju naši najiskusniji konsultanti, koji poseduju veliku stručnost u poznavanju poslovnih procesa u većini industrija kao i u osmišljavanju i implementaciji različitih vrsta poslovnih strategija.

Više...

MDM sistem osigurava kompletan, jedinstven pogled na osnovne poslovne subjekte, koje nazivamo matičnim podatcima, kao što su kupci, zaposleni, građani, lokacije i proizvodi. Uspešni MDM projekti omogućavaju bolju operativnu efikasnost, veću lojalnost korisnika i uspešnu usklađenost.

Read More...

Tehnologije

In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions