Analiza i izveštavanje

Panorama Necto

Poslovna inteligencija je distributer i pružalac rešenja za Panoramu.

Panorama Necto je prvo industrijski socijalno-omogućeno Business Intelligence rešenje koje nudi novi način povezivanja podataka, znanja i ljudi u organizaciji. Predstavlja novu generaciju BI rešenja koja omogućavaju preduzećima da iskoriste snagu socijalne inteligencije da steknu znanja brže, efikasnije i uz veću relevantnost.

Opširnije: Panorama Necto

Nadređena kategorija: Technologies

CorPeuM softver

Poslovna inteligencija je regionalni distributer i partner za CorPeuM

CorPeuM je dizajniran tako da podržava sve aspekte planiranja unutar organizacije (procese strateškog planiranja, taktičkog planiranja, finansijkog planiranja, predviđanja, izveštavanja i upravljanja rizicima) čineći ga jedinstvenim rešenjem za definisanje i upravljanje strategijom.

CorPeuM je izgrađen na modernoj tehnološkoj arhitekturi koja koristi Microsoft SQL Server.

Sama platforma se sastoji od funkcionalnosti i predefinisanih komponenti za modeliranje, procese upravljanja i izveštavanja i kao takva sadrži sve komponente potrebne kako bi se podržao CPM ciklus u jedinstvenoj aplikaciji.

Opširnije: CorPeuM softver

Nadređena kategorija: Technologies

IBM® Cognos® Business Intelligence

Poslovna inteligencija je IBM Premier Business Partner za IBM® Cognos® Business Intelligence Platform.
 
IBM® Cognos® BI donosi celu paletu BI sposobnosti na jedinstvenoj servisno orijentisanoj arhitekturi (SOA). Ona se oslanja na podatke iz svih izvora na nivou preduzeća za pružanje mogućnosti i informacija potrebnih za donošenje boljih odluka. Kreirajte, delite i koristite izveštaje, analize, dashboards i scorecards za praćenje poslovanja, analizu trendova i merenje rezultata.

Opširnije: IBM® Cognos® Business Intelligence

Nadređena kategorija: Technologies

IBM® Cognos® Express

Poslovna inteligencija je IBM Premier Business Partner za IBM® Cognos® Express.

IBM® Cognos® Express je prvo i jedino integrisano rešenje za poslovnu inteligenciju (BI) i planiranje izgrađeno da zadovolji potrebe srednje velikih preduzeća. Donosi osnovne funkcionalnosti izveštavanja, analize, dashboard-a, scorecard, planiranja, budžetiranja i mogućnosti predviđanja koje srednja velika preduzeća trebaju po ceni koju mogu da priušte. Sve je uključeno u pre-konfigurisano rešenje koje je lako instalirati, koristiti i kupiti.

Opširnije: IBM® Cognos® Express

Nadređena kategorija: Technologies

IBM® Cognos® TM1

Poslovna inteligencija is IBM Premier Business Partner for IBM® Cognos® TM1.

IBM® Cognos® TM1 softver omogućava potpuno okruženje za planiranje, budžetiranje i analizu koje će vam pomoći pravovremeno isporučivanje pouzdane prognoze i planova. Sa IBM Cognos TM1 možete brzo analizirati i modelirati zahteve za planiranje za celu svoju organizaciju i koristiti ih za predviđanje tačnog toka akcije za postizanje boljih poslovnih rezultata.

Opširnije: IBM® Cognos® TM1

Nadređena kategorija: Technologies

Microsoft SQL Server BI

Poslovna inteligencija je Microsoft Gold Partner za Business Intelligence i Data Management rešenja.

Microsoft SQL Server pruža skalabilnu platformu za poslovnu inteligenciju optimizovanu za integraciju podataka, izveštavanje i analizu, omogućavajući organizacijama da dostavi informacije korisnicima gde im odgovara.

Opširnije: Microsoft SQL Server BI

Nadređena kategorija: Technologies

Microsoft SharePoint Server

Poslovna inteligencija je Microsoft Gold Partner za Business Intelligence i Data Management rešenja.

Microsoft Office SharePoint Server je integrisani paket serverskih mogućnosti, koji može poboljšati organizacijsku efikasnost pružanjem sveobuhvatnog upravljanja sadržajima i pretraživanjem na nivou preduzeća, ubrzavanjem zajedničkih poslovnih procesa i olakšava razmenu informacija preko granica za bolji uvid u poslovanje.

Opširnije: Microsoft SharePoint Server

Nadređena kategorija: Technologies

Strana 1 od 2

Usluge

Poslovna inteligencija je u mogućnosti da odgovori na rastuće zahteve za analitikom velikih podataka (eng. Big Data Analytics). Analitika velikih podatka je koncept analize podataka i izvođenja korisnih informacija iz velikih količina podataka koje se ubrzano generišu u modernom poslovanju.

Više...

Nearshoring usluge

Naša firma pruža usluge nearshoring razvoja za implementaciju DWH/BI/PM sistema za klijente u različitim zemljama EU. Nearshoring usluge radimo u kombinaciji kraćih on-site poseta s off-site modifikacijama koje radimo preko zaštićene veze.

Više...

Implementacija  inteligentnih informacionih sistema za podršku poslovnom procesu donošenja odluka je naša primarna delatnost. Prema potrebama i očekivanjima naših klijenata, mi ćemo osigurati ili ključ u ruke rešenja ili ćemo raditi zajedno sa stručnjacima naših klijenata na implementaciji projekata

Više...

Kroz edukaciju i trening pomažemo našim klijentima da u potpunosti iskoriste implementirane alate u svakodnevnom poslovanju. Pružamo treninge za određene alate, DWH i BI metodologije i posebno kreirane treninge za potrebe specifičnih projekata.

Read More...

Našu metodologiju za upravljanje i nadzor projekata karakterizuje brzina u kojoj se proizvedu prvi korisni rezultati, efikasnost u implementaciji, fleksibilnost metodologije, delotvornostt upravljanja rizicima, osiguranje kvaliteta i optimizovanje projektne dokumentacije.

Više...

Strateški konsalting je usluga koju klijentima pružaju naši najiskusniji konsultanti, koji poseduju veliku stručnost u poznavanju poslovnih procesa u većini industrija kao i u osmišljavanju i implementaciji različitih vrsta poslovnih strategija.

Više...

MDM sistem osigurava kompletan, jedinstven pogled na osnovne poslovne subjekte, koje nazivamo matičnim podatcima, kao što su kupci, zaposleni, građani, lokacije i proizvodi. Uspešni MDM projekti omogućavaju bolju operativnu efikasnost, veću lojalnost korisnika i uspešnu usklađenost.

Read More...

Tehnologije

In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions