Integracija podataka

Talend

Talend, Open Source Integration Software firma, daje open source rešenja međusistema koji omogućuju organizacijama da steknu više vrednosti iz svojih aplikacija, sistema i baza podataka. Razbijanjem sopstvenog tradicionalnog modela, Talend demokratizuje tržište integracija pružajući open source tehnologije na nivou preduzeća koje pokrivaju potrebe, i za integracijom podataka i za integracijom aplikacija, organizacija svih veličina.

Opširnije: Talend

Nadređena kategorija: Technologies

IBM InfoSphere DataStage

IBM InfoSphere DataStage je ključna komponenta IBM Information servera

IBM InfoSphere DataStage integriše podatke na zahtev u mnogim sistemima preko paralelnog okvira visokih performansi, upravljanja proširenim metapodacima i povezivosti preduzeća.

Opširnije: IBM InfoSphere DataStage

Nadređena kategorija: Technologies

Informatica PowerCenter Advanced Edition

Poslovna inteligencija je regionalni distributer i pružalac usluga vezanih uz Informatica softver.

Promenljiva platforma za integraciju podataka, Informatica PowerCenter Advanced Edition omogućava vam otkrivanje, pristup, i integraciju podataka sa bilo kojeg poslovnog sistema, u bilo kojem formatu, i dostavljanje tih podataka kroz celo preduzeće bilo kojom brzinom.

PowerCenter Advanced Edition je idealna platforma za standardizaciju integracije podataka na nivou preduzeća, preko brojnih projekata i odeljenja.

Opširnije: Informatica PowerCenter Advanced Edition

Nadređena kategorija: Technologies

Microsoft SQL Server

Poslovna inteligencija je Microsoft Gold Partner za Business Intelligence i Data Management rešenja.

Microsoft SQL Server Integration Services pružaju skalabilnu platformu za integraciju podataka sa izuzetnim Extract, Transform, Load (ETL) i integracionim mogućnostima, omogućavajući organizacijama da jednostavnije upravljaju podacima iz različitih vrsta izvora podataka.

Opširnije: Microsoft SQL Server

Nadređena kategorija: Technologies

Microsoft BizTalk

Poslovna inteligencija je Microsoft Gold Partner za Business Intelligence i Data Management rešenja.

BizTalk Server je Microsoftovo serversko rešenje za integraciju i povezivanje koje omogućava organizacijama da jednostavnije povežu različite sisteme. Sa više od 25 multi-platform adaptera i robusnom infrastrukturom za razmenu poruka, BizTalk Server osigurava povezivost između izvornih sistema unutar i izvan vaše organizacije.

Opširnije: Microsoft BizTalk

Nadređena kategorija: Technologies

Oracle Data Integrator

Poslovna inteligencija je Oracle OPN partner za Adriatic regiju.
 
Oracle Data Integrator je opsežna platforma za integraciju podataka koja pokriva sve zahteve za integraciju podataka: od serijskih opterećenja koja su velikog volumena i visokih performansi, do malih integracijskih procesa, i SOA podatkovnih usluga.

Opširnije: Oracle Data Integrator

Nadređena kategorija: Technologies

Oracle Warehouse Builder

Poslovna inteligencija je Oracle OPN partner za Adriatic regiju.
 
Oracle Warehouse Builder (OWB) je sveobuhvatni alat za ETL (vađenje, transformaciju i učitavanje), relacijsko i dimenzijsko modeliranje, kvalitet podataka, reviziju podataka, i puno upravljanje životnim ciklusom podataka i metapodataka.

Opširnije: Oracle Warehouse Builder

Nadređena kategorija: Technologies

Usluge

Poslovna inteligencija je u mogućnosti da odgovori na rastuće zahteve za analitikom velikih podataka (eng. Big Data Analytics). Analitika velikih podatka je koncept analize podataka i izvođenja korisnih informacija iz velikih količina podataka koje se ubrzano generišu u modernom poslovanju.

Više...

Nearshoring usluge

Naša firma pruža usluge nearshoring razvoja za implementaciju DWH/BI/PM sistema za klijente u različitim zemljama EU. Nearshoring usluge radimo u kombinaciji kraćih on-site poseta s off-site modifikacijama koje radimo preko zaštićene veze.

Više...

Implementacija  inteligentnih informacionih sistema za podršku poslovnom procesu donošenja odluka je naša primarna delatnost. Prema potrebama i očekivanjima naših klijenata, mi ćemo osigurati ili ključ u ruke rešenja ili ćemo raditi zajedno sa stručnjacima naših klijenata na implementaciji projekata

Više...

Kroz edukaciju i trening pomažemo našim klijentima da u potpunosti iskoriste implementirane alate u svakodnevnom poslovanju. Pružamo treninge za određene alate, DWH i BI metodologije i posebno kreirane treninge za potrebe specifičnih projekata.

Read More...

Našu metodologiju za upravljanje i nadzor projekata karakterizuje brzina u kojoj se proizvedu prvi korisni rezultati, efikasnost u implementaciji, fleksibilnost metodologije, delotvornostt upravljanja rizicima, osiguranje kvaliteta i optimizovanje projektne dokumentacije.

Više...

Strateški konsalting je usluga koju klijentima pružaju naši najiskusniji konsultanti, koji poseduju veliku stručnost u poznavanju poslovnih procesa u većini industrija kao i u osmišljavanju i implementaciji različitih vrsta poslovnih strategija.

Više...

MDM sistem osigurava kompletan, jedinstven pogled na osnovne poslovne subjekte, koje nazivamo matičnim podatcima, kao što su kupci, zaposleni, građani, lokacije i proizvodi. Uspešni MDM projekti omogućavaju bolju operativnu efikasnost, veću lojalnost korisnika i uspešnu usklađenost.

Read More...

Tehnologije

In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions