Skladište podataka

Skladište podataka

EMC Greenplum

EMC Greenplum utilizes a "shared-nothing" massively parallel processing (MPP) architecture that has been designed from the ground up for analytical processing using virtualized x86 infrastructure. Greenplum is capable of delivering 10 to 100 times the performance of traditional database software at a dramatically lower cost. Data-driven businesses around the world, including NASDAQ OMX, NYSE Euronext, Skype, Equifax, T-Mobile and Fox Interactive Media have adopted Greenplum for sophisticated, high-performance data analytics.

Opširnije: EMC Greenplum

Nadređena kategorija: Technologies

IBM Netezza.

Poslovna inteligencija je IBM Netezza prodajni i implementacioni partner za Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu, Srbiju, Crnu Goru i Makedoniju.

IBM Netezza je vodeći svetski proizvođač data warehouse uređaja koji poslovnim korisnicima omogućavaju brzu raspoloživost najzahtevnijih analitičkih funkcionalnosti. Jednostavnost implementacije i korišćenja, vrhunske performanse pri najkompleksnijim zahtevima i minimalni angažman oko administracije, ključne su prednosti integrisanog sistema koji nude Netezza data warehouse uređaji.

Opširnije: IBM Netezza.

Nadređena kategorija: Technologies

Microsoft SQL Server

Poslovna inteligencija je Microsoft Gold Partner za Business Intelligence and Data Management rešenja.

Microsoft SQL Server osigurava firmama softversku platformu sa visokim performansama za baze podataka koja je pouzdana, skalabilna i laka za upravljanje. Microsoft SQL Server pomaže firmama da upravljaju bilo kojim podacima, bilo gde i bilo kada, omogućavajući organizacijama da koriste većinu svojih ključnih aplikacija uz istovremeno smanjenje troškova upravljanja podatkovnom infrastrukturom i pružanje uvida i informacija svim korisnicima.

Opširnije: Microsoft SQL Server

Nadređena kategorija: Technologies

Oracle Database

Poslovna inteligencija je Oracle OPN partner za Adriatic regiju.
 
Oracle Database je prva baza podataka projektovana za umreženo računarstvo. Rešenje ostvaruje rekordan radni učinak i skalabilnost na serverima Windows, Linux i UNIX. Brz povraćaj uloženih sredstava omogućen je prelaskom korisnika sa samo jednog servera na umreženo računarstvo koje ne zahteva izmenu nijednog programskog koda.

Opširnije: Oracle Database

Nadređena kategorija: Technologies

Usluge

Poslovna inteligencija je u mogućnosti da odgovori na rastuće zahteve za analitikom velikih podataka (eng. Big Data Analytics). Analitika velikih podatka je koncept analize podataka i izvođenja korisnih informacija iz velikih količina podataka koje se ubrzano generišu u modernom poslovanju.

Više...

Nearshoring usluge

Naša firma pruža usluge nearshoring razvoja za implementaciju DWH/BI/PM sistema za klijente u različitim zemljama EU. Nearshoring usluge radimo u kombinaciji kraćih on-site poseta s off-site modifikacijama koje radimo preko zaštićene veze.

Više...

Implementacija  inteligentnih informacionih sistema za podršku poslovnom procesu donošenja odluka je naša primarna delatnost. Prema potrebama i očekivanjima naših klijenata, mi ćemo osigurati ili ključ u ruke rešenja ili ćemo raditi zajedno sa stručnjacima naših klijenata na implementaciji projekata

Više...

Kroz edukaciju i trening pomažemo našim klijentima da u potpunosti iskoriste implementirane alate u svakodnevnom poslovanju. Pružamo treninge za određene alate, DWH i BI metodologije i posebno kreirane treninge za potrebe specifičnih projekata.

Read More...

Našu metodologiju za upravljanje i nadzor projekata karakterizuje brzina u kojoj se proizvedu prvi korisni rezultati, efikasnost u implementaciji, fleksibilnost metodologije, delotvornostt upravljanja rizicima, osiguranje kvaliteta i optimizovanje projektne dokumentacije.

Više...

Strateški konsalting je usluga koju klijentima pružaju naši najiskusniji konsultanti, koji poseduju veliku stručnost u poznavanju poslovnih procesa u većini industrija kao i u osmišljavanju i implementaciji različitih vrsta poslovnih strategija.

Više...

MDM sistem osigurava kompletan, jedinstven pogled na osnovne poslovne subjekte, koje nazivamo matičnim podatcima, kao što su kupci, zaposleni, građani, lokacije i proizvodi. Uspešni MDM projekti omogućavaju bolju operativnu efikasnost, veću lojalnost korisnika i uspešnu usklađenost.

Read More...

Tehnologije

In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions